Βάμμα Πρόπολης Μεγαλύτερη προβολή

Βάμμα Πρόπολης

Νέο

Pro-polis: “Πριν από την πόλη”.

Η πρόπολη αποτελείται από γύρη, αιθέρια έλαια, κερί, ρητίνες και βάλσαμα κα. Αυτή η ρητινώδης ουσία διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιιικές και αντιμυκητικές αντιοξειδωτικές, επουλωτικές ιδιότητες κι ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ποικιλία των ενεργών συστατικών της πρόπολης είναι εντυπωσιακή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Δοσολογία

Εσωτερική χρήση: Μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί βάμμα πρόπολης εσωτερικά για να ενισχύσει και να ανοσοποιήσει τον οργανισμό του από ιώσεις, κρυολογήματα και αλλεργίες και να διατηρεί ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια μιας ίωσης, επιταχύνοντας την ανάρρωση και αμβλύνοντας τα συμπτώματα.

Παιδιά: 2 σταγόνες επί 3 φορές την 1η ημέρα, πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό  και το δείπνο.

4 σταγόνες επί 3 φορές τη 2η μέρα .

5 σταγόνες επί 3 φορές μετά την ημέρα την 3η ημέρα.

Ενήλικες:

5 σταγόνες επί 3 φορές από την 1η ημέρα,

20 σταγόνες επί 3 φορές τη 2η μέρα,

20 σταγόνες επί 3 φορές την 3η  ημέρα

Εξωτερική χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληγές, αμυχές, μώλωπες, εκχυμώσεις, πρηξίματα, οιδήματα, τραύματα και μολύνσεις κάθε τύπου στο δέρμα ή στην στοματική κοιλότητα. Προκαλεί αντισηψία και ταχυτάτη επούλωση, προστατεύοντας παράλληλα από μικρόβια και βακτήρια. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία συνήθων δερματικών προβλημάτων, τσιμπημάτων, φλογώσεων, στιγμάτων, ακμής αλλά και για την καταπολέμηση σοβαρότερων δερματικών προβλημάτων, όπως εκζέματα, ψωρίαση και άλλα.

Το Βάμμα Πρόπολης για τοπική χρήση θα πρέπει να εφαρμόζεται άμεσα πάνω στο  δέρμα, δύο έως τρεις φορές την ημέρα.

Επισημάνσεις: Αποφύγετε την χρήση σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης, σε εγκυμοσύνη, αν έχετε υπόταση ή υπογλυκαιμία.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: